>NEW COOKBOOKS AND NOVEL : Emel: norzailina@yahoo.com untuk order

0


Kita sekarang kena #dudukdiamdiam di rumah. Mesti semua ada banyak masa free kan. So saya pun cuba buat Burnt Cheese Cake. Bukan setakat senang nak buat, ringkas and guna 1 mangkuk saja. Kalau tiada hand-mixer boleh juga guna senduk kayu. Sedap tak terkata! Saya nak challenge kalian semua untuk buat Anchor Burnt Cheesecake ni, recipe boleh swipe tepi. Bahan bahan pun mudah nak dapat, boleh dapatkan di @bakewithyen , order online je. Jangan lupa guna hashtags ya. 

#dudukdiamdiam
#stayathomechallenge
#anchorburntcheesecake
#anchorfoodprofessionals

Post a Comment