4
Izinkan saya berkongsi sedikit petikan daripada novel terbaru saya, '3 KATA HATI' yang akan muncul bulan Mei ini, insyaAllah. Ia menjanjikan sesuatu yang berbeza dan saya yakin, 'menghiburkan'.

SINOPSIS
Rindu - Mr Rahsia! Pening kepala Hanani apabila terfikir nama yang sering mengganggu hidupnya melalui SMS. Dalam keterpaksaan melayani kerenah lelaki yang dikenali sebagai Mr Rahsia itu, Hanani mula jadi rindu! Dia tersenyum bila lelaki itu mula mengatur bait-bait indah tetapi mula bengang bila asyik sahaja disakat.

Kasih - Kehadiran Iskandar membuatkan Hanani diulit bahagia. Namun, ada saja yang menjadi penghalang. Kacau daun sungguh! Hanani geram dengan keadaan itu, tetapi hatinya nekad untuk mempertahankan kasih sucinya.

Cinta - Hanani keliru. Cintanya sudah mekar, tetapi untuk siapa sebenarnya? Antara Mr Rahsia dan Iskandar, mungkinkah kata hati mereka turut merasakannya?

Siapakah yang menjadi pilihan Hanani? 3 KATA HATI milik siapa? Iskandar yang membuat dia penasaran atau Mr Rahsia yang mencuit hatinya melalui kiriman SMS?

Post a Comment

Salam..
Tak sabar menanti kemunculan novel ni. Tentu best!
Adakah puan hanya menghantar kpd satu penerbit shj karya puan atau ada penerbit lain sebelum ni?

hmm baru tahu ni blog you Nurzailina...dua orang anak dara i suka la sangat duk beli novel you...rupa2 nya pandai masak jugak...tahniah kerana kegigihan saudari yang serba multi-tasking!!
so kebetulan sampai sini nak invite you jenguk blog i yg tak seberapa tu kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal tempat2 makan menarik yg saya review (kebanyakan di area JB). Baru jer buat blog ni 4 bulan lepas. Ermm bolih tak you follow blog i sure anak2 i kagum bila nampak blog ayah dia hehehe...TQ TQ TQ

Assalamualaikum Kak Lina...
Bestnya akak dah nak keluarkan novel terbaru. Tahniah akak. Nanti saya nak pesan satu...siap dengan signature akak ya!