2
SETIAP kali menjelang perayaan pastinya akan diraikan dengan meriah dan diwarnai dengan pelbagai adat resam mengikut kepercayaan masing-masing. Pastinya juadah dan hidangan basah atau kering menjadi sajian utama dalam sesuatu perayaan. Pelbagai makanan tradisi menjadi pilihan untuk meraikan kedatangan bulan-bulan perayaan tersebut.

Di dalam buku ini mengandungi 100 hidangan perayaan bagi setiap kaum iaitu perayaan bagi umat Islam, perayaan Tahun Baru Cina, perayaan Krismas, perayaan Deepavali dan perayaan bagi masyarakat di Sabah dan Sarawak. Pelbagai resipi tradisional dan moden digabungkan di dalam buku ini. Oleh itu, jadikan buku ini sebagai teman rujukan anda ketika memasak.

Pesan Melalui eksekutif pengedaran Grup Buku Karangkraf:
Pantai Timur/ Central: Halim (019-2886263) abdul.halim@karangkraf.com.my & Raqib (013-6554415) muhammad.raqib@karangkraf.com.my
Utara/ Central: Hanapi (019-2297371) hanapi.abdullah@alaf21.com.my & Saiful Azlan (012-3412411) saiful.azlan@alaf21.com.my
Selatan/ Central: Azam (012-9897565) mohd.azam@alaf21.com.my & Ibrahim (019-2766876) ibrahim.johari@alaf21.com.my
Mega Bookstores/ MPH, Kinokuniya, Boarders, Popular: Fadzli@Apai (019-6222839) fadzli@karangkraf.com.my
Sabah, Sarawak & Luar Malaysia: Ms. Liza (03-5101 3684) nor.azliza@alaf21.com.my

ATAU BUAT ORDER SECARA ONLINE: http://mall.karangkraf.com/index.asp

ps: TERIMA KASIH BUAT SEMUA YG MEMBERI SOKONGAN.
SELAMAT MEMASAK.....

Post a Comment

SALAM KAK LINA....SAYA PINJAM N3 AKAK NI YEAA...NAK PROMOT KAT BLOG DTS-MAT GEBU....

Salam, Mat Gebu.
Thanks a lot, akak appreciate sokongan u...

Selamat Berpuasa.