0
Sinopsis: Anda sering menghadapi masalah dalam masakan? Kek anda tidak menjadi? Biskut mudah lemau? Masakan yang dimasak tidak seperti yang dijual di restoran? Buku ini memberikan jawapan pada segala pemasalahan dalam dunia masakan yang anda cari selama ini. Ia bukan saja dilengkapi dengan resipi, malah turut memuatkan tip serta petua dalam menghasilkan masakan yang sempurna. Segala persoalan dikategorikan mengikut bahagian bagi memudahkan anda membuat rujukan.

Antara kemusykilan yang diketengahkan: ~ Adakah krim tartar dan keju mozarela halal? ~ Bagaimanakah caranya untuk membuat tat nangka? ~ Bagaimana membuat nasi ayam Hainan yang berbau harum? ~ Apakah resipi bahan perap untuk barbeku yang mudah dan ringkas? ~ Kenapa pau yang dijual di kedai lebih putih daripada yang dibuat di rumah? ~ Bagaimana hendak mengelakkan kulit karipap menggerutu apabila digoreng?

Harga: RM16.00 | Halaman: 384 | Pelbagai lagi persoalan yang pastinya akan membantu anda menjadi pakar masakan. Borang pesanan: http://www.alaf21.com.my/buletin_isnin/N_broshure/2010/BORANG%20LANGGANAN%20fb.jpg

Post a Comment