8

Buat semua pengunjung:
SALAM AIDILFITRI MAAF ZAHIR BATIN

Buat semua yang memandu untuk pulang ke kampung
atau ziarah-menziarahi:

SENTIASALAH BERWASPADA DI JALAN RAYA

Jangan lupa menyaksikan program masakan saya:
'ENAK LAGI SIHAT'
MULAI HARI RAYA KE-3

JAM 6.30 PAGI (setiap hari), DI TV2

Card Raya : blog.surf7.net

Post a Comment

K.Norz kalau pas raya kan... selalu nya liat sikit lah nak berjaga sampai pagi. Tapi insyaAllah pas solat ct akan berjaga untuk rancangan ni ya. Lg pun duk umah mak mertua ni kena lah bangun awal kan hehehe

kak norz, salam lebaran maap zahir dan batin buat mu sekeluarga...

selamat hari raya aidil fitri buat chef norz n keluarga.maaf zahir dan batin

Kata Al-Ghazali :
yang jauh itu WAKTU,
yang dekat itu MATI,
yang besar itu NAFSU,
yang berat itu AMANAH,
yang mudah itu BERBUAT DOSA,
yang panjang itu AMAL SOLEH,
yang indah itu SALING MEMAAFKAN

”Salam Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin”.

Kak Lina,
salam di ambang syawal..
Maaf zahir batin kalau saya ada tersalah bicara mahupun terlajak perbuatan.
Selamat Hari Raya yahh... ;)

Ucapan Selamat Tinggal Ramadhan dengan penuh terharu dan berdoa semoga dipertemukan sekali lagi di Ramadhan yang akan datang..

Selamat Hari Raya..

Maaf Zahir dan Batin dari Kami sekeluarga..

Komen i pasai blog you seperti berikut (komen membina laa):

U selalu sgt tukar blog, melompat dari satu blog ke satu blog, sebab apa? Planning tak kena kot. Kan susah orang nak follow you?
Kita tengok u pun ada banyak sgt nama, Lin lah, Norza lah, Zai lah, Nor lah - mana satu ni? Jadi you punya branding sentiasa tergendala sebab semua melompat from one to another. Kenapa macam tu?

Maaf ya, satu perhatian saya saja... sebab kak Nor, Zai, norza, Lin boleh tukar nama 300 kali pun bukan hal saya, itu saya faham sgt2 - maaf zahir batin. Tapi fikirkan... (menarik kan? :-)

Nuha

salam lebaran zai... semoga selamat di jalan raya semasa pergi beraya di hari raya...