4
Minggu lepas, saya 'diheret' dua orang anak-anak gadis saya ke Renaissance Hotel. Mereka nak menyertai majlis Commemorate South Korea.






Pelbagai pameran dan acara berlangsung untuk mendekatkan Korea dengan rakyat Malaysia, sesuai dengan tagline majlis iaitu 'Korea - Closer Than You Think'.









Atas desakan mereka, saya pun menyertai pertandingan menyediakan jimbab, sejenis juadah tradisional Korea (tak jauh beza dengan sushi).









Sungguh tak sangka!! Saya telah memenangi hadiah USB. Kami bertiga juga menjamu selera dengan pelbagai juadah tradisional Korea serta muzik dan pertunjukan seni mempertahankan diri Taekwando.

Post a Comment

congratz kak Norz...
nak buat macam mane kan chef pakar lah katakan. mestilah best...

nani >>
Thanks. Yg syoknya takder sesiapa perasan...

Wahh.. meriahnya. Mujur lepas tu tak ada rally tgk drama korea. Mau seminggu dok sana.. hik hik

Mersik >>
Ada2 aje idea nak buat kelakar, HAHA.