10
PESTA BUKU ANTARABANGSA KUALA LUMPUR
SAYA AKAN BERADA DI PWTC PADA HARI

Sabtu & Ahad (25 & 26 April 09)
dari jam 11 pagi - 4 ptg

:: Sila kunjungi blog ini untuk berita terkini tentang novel terbaru saya berjudul 'CUMA DIA' ::
~ Terima kasih yg tidak terhingga buat kalian ~

Post a Comment

Salam Kak Norz...
Biarpun teman tak dapat nak ke pesta buku, tapi teman cemas jugak tengok nama Kak Norz tak tersenarai dalam laman web Alaf21 tu. Sabar aje aku. Saja nak buat surprise ek? Memang betul-betul SURPRISEEEE... he he he. Sure mengancam novel yang terbaru ni.

kak,thn ni dihari pertama sudah kna gi.
buat book selection for PNM...

sgt suka hati!!!

Terima kasih kerana berkunjung ke blog saya yang seminggu jagung tu.. dan beri komen lagi, i appreciated that really.
Pengalaman lebih kurang sama, masak, merantau, menulis.. cuma i tak publish any book yet and i want to do it if i have the opportunity.
Datang la lagi ke blog tu dan i suka dengar komen-komen.
Sebenarnya cerita I baru nak mula..

nak pi la,mana tahu ada buku2 yg murah2.Cari buku utk anak sekali...tapi rimas la,ramai org.Sabo je la.

TAHNIAH KAK...

CUMA DIA...HMMM MENGANCAM TAJUK

insyallah ada rezeki bertemu akak nanti... booth alaf kan?

salam kak Norzailina
Akak masih ingat lag ain? yang bersama ngn kak Dhiya Zafira tu?hari sabtu 25hb tu kat pwtc kita dh jumpa tapi waktu tu gabra bila jumpa akak. Ain xsempat beli apa kak kat sana..insyaAllah ain akan dptkn novel terbaru akak.

alhamdulillah..selamat melahirkan CUMA DIA...normal ke operation? hehe.. nama dia unik mcm dhiya kata.

ari tu g BF tak jumpa norz pun..