Post a Comment

Saya dah letakkan blog akak dalam blog saya. Macam mana ek nak mula masuk ke bidang penulisan? Alhamdulillah dan terima kasih kerana akak sudi berkongsi ilmu dan pengalaman dalam bahasa Melayu kat blog ni walaupun tajuk ada bunyi orang putih sikitla.

Kena beli majalah Harmoni ni,memang buat koleksi pun.

tahniah kak...

makin masyuk la akak lepas nih...

salam..
tahniah kerana berjaya menjadi seorang novelis dan celeberities chef...

kakliza pun dah beli majalah Harmoni..[first time beli tauu]

salam akak...
tahniah ya...moga lebih maju jaya kelak...

D'Rimba >>
Nak mula bidang penulisan? Nanti akak buat entry tentang itu.

zai >>
TQ, banyak info berguna (pelbagai aspek termasuk perkahwinan) dlm majalah tu.

IdzaRis79 >>
TQ...masyuk? InsyaAllah, rezeki ada di mana2 kalau rajin berusaha, kan?

hanieliza >>
TQ. Kak Liza pun sedang membina nama, malah sangat fofular di kalangan bloggers, tahniah jua & moga berjaya dgn semua buku2 masakan tu.

Aishah@Ariffin@Aqil >>
Thanks. Moga keluarga u terus bahagia & sejahtera, insyaAllah.

Wahhhh....makin fofuular ler Norz ekk. Kene cari majalah Harmoni ler pasni.

:)

nnt nak beli majalah tu bkn nak tgk pic ko laa tp pic sibaju merah ituu.. hiks :p

larikkkkkkkkkkk..!

rozzh >>
Banyak panduan berguna dlm majalah tu (cewahh, promote sikit...). Every month dlm Jelita ada my recipes (this year, dah 17 years dgn majalah tuu...banyak jasa Berita Publishing to me, syukur.)

echah_syed >>
Suka hati kalo orang baru merah tu dengar, hehe...merah pun favourite colour ko, kan??

tahniah kak, berilah tunjuk ajar ya :)