11
Inilah julung-julung kali saya menawarkan novel KONFLIK TERAKHIR - Sewangi Kasih pada harga diskaun...Novel terbitan Times Editions ini adalah setebal 558 mukasurat. Harga asalnya RM33 tetapi kini dapatkan terus daripada saya pada harga RM15 (termasuk belanja pos) dan disertakan tandatangan sekali!

Sinopsis:

Kedatangan Junita ke Pesona I.D. menemukannya dengan Farid, bosnya yg muda dan kacak itu, tetapi tidak disenangi oleh Nik Anura yg sudah lama menyimpan perasaan terhadap Farid. Namun Junita tidak gentar bersaing dan akhirnya dapat menawan hati jejaka itu.

Sanggupkah Nik Anura yg licik itu berdiam diri di Sydney dan merelakan Junita bahagia bersama Farid? Bagaimanakah pula reaksi lelaki itu apabila mengetahui Junita rapat dengan Hazriq ketika dia melanjutkan pelajaran (Masters) di London?

Konflik menjadi semakin tegang apabila keadaan memaksa Farid mendampingi Zaiton (seorang single mom) tatkala wanita itu mengalami masalah. Bagaimanakah kesudahan persengketaan ini? Novel ini pastinya akan menggetarkan naluri dan meruntun perasaan. Ada kesudahan yg memeranjatkan dan teka-teki yg akan terjawab akhirnya.

Untuk membuat pesanan
Sila hantar emel kepada norzailina@yahoo.com dan sertakan alamat penuh anda (atau kawan, sekiranya hadiah untuk mereka). Saya akan berikan butir-butir lanjut tentang kaedah pembayaran. Terima kasih.

Post a Comment

salam...

RM15??? bestnya...harga diskaun...
macam mana cara bayaran????

Salam Kak Lina,

Please check your email.

:D

asalam..
saya order 1..nanti check email.
tq.

Salam sayang Norz

Nak..nak..nanti Rozz send email ekk.

Ada order lain gak...boleh??

:-)

kak norzie...suka tgk akak mengacara rancangan masak tu..sungguh lembut akak berbicara...ayu gitew..ini x jumpa lagi!!!kalo jumpa katak_ayu terduduk nie..heheheh

salam kak norz..cam ne puasa so far?

waalaikumussalam

no problem then...

slmt berpuase


p/s:

norz...

masukkan nama ija ya..
nak buat koleksi ni..

salam sayang,
ija

Untuk semua yg dah emel, please wait for my reply. TQ.

salam norz...selamat berpuasa

jgn lupa nama ju'a yea...(jgn lupa check email)
nak tambah koleksi..

sayang norz..muahhhh..muahhh..
ju'a

Salam..
Kak saya pun nak jugak utk menambah koleksi peribadi..chek your email ye..tq..ushie