7
Bergambar kenangan bersama pengacara Selamat Pagi Malaysia, Jee dan Suhaimi di studio. Mereka sungguh mesra bertanyakan pelbagai hal menarik berkaitan rancangan Selera Ramadan MMVitaoils. Saya juga ditanya tentang persediaan sebelum menjadi hos dan bagaimana saya memilih resepi2 untuk dimuatkan di dalam rancangan tersebut. Di kanan saya, Pn.Dina (GM MMVitaoils). Beliau berbicara berkenaan pemasaran produk MMVitaoils dan perancangan di masa depan.

Mengabadikan sesi berbual-bual bersama. Dari kanan, YM Raja Ima (Nafalia Corporation), di sebelah saya, Pn.Simah Husain (Produser/Director), Pn.Zahariah Ismail (Utusan Airtime) dan Pn.Dina. Dekorasi ruang menunggu di luar studio dihias indah dengan beraneka fabrik tenun seperti songket dan pelikat serta trofi anugerah.

Post a Comment

mmmm...masuk TV kak...hhhuuhhhuuu hebat kak.

Salam norz. blh tanya tak, apa sebenarnya krimwell tu.Kalau tak ada nak substitute ngan apa.And ovallate tu pula apa fungsinya dalam kek.Kalau tak ada macam mana nak adjust resepi kek yg guna ovallate.tq

shafa >>
Takde la hebatnyer...biasa2 aje.

let's dine out >>
Ada penerangan lanjut dlm entry Ogos (Emel dari Serene)

Ovalette menggebukan kek. If takde, takpe UNLESS for sponge cakes. Technic kena ubah, misalnya, whip egg whites till kental then fold-in ke dalam cake batter..

Tq, selamat hari raya, jemput datang rumah ambik kad raya

kak norzie..aritu ktak_ayu terlepas tgk kak wat pie peach tu..ble bg resepi tak??neway...katak_ayu ada bagi katak kat blog katak_ayu..sila amik and ble wat sup katak lepaih nie..ehehehe..(gurau ajer..)tq kak