6

Minggu lepas saya sempat bertemu dengan Rozz yg pulang bercuti ke tanah air dari London. Kemesraan terjalin dengan begitu deras kerana kami saling berinteraksi di dalam blog serta sesekali dia menelefon saya. Seperti biasa, banyak cerita2 tentang bloggers yg kami kenali. Kami berharap dapat bersua lagi di lain masa. InsyaAllah.


Post a Comment

Wah, seronoknyer.. nnt kim salam dengan Rozz ya. Ada masa bley aa kite ngeteh2 sesama hik hik

a`salam...wahh rozz posing habis dgn norza...disini anna ingin mengucapkan selamat berpuasa dan juga terimkasih kerna sudi menandatangani buku masakan yg rozz beli tempoh hari.sememang ia teman baik didapur saya..kalau norza senang sudi2 layari blog rhuzzanna.blogspot.com semua cerita2 kami dilondon.tak ketingallan cerita tiga sahabat baik iatu rozz,aniza dan saya...terimakasih sumbangan tak terkira nilainya kepakaran norza dalam bidang masakan dan jua penulisan....salam dari saya dari london-uk

Salam Norz

Wahhh!! Glamer rozz sekejap dapat masuk blog Norz yang terkenal ni..

Rasa malu plak tiba2 photo terpapar kat sini...hehehe

Next time kita jumpa lagi ya

Salam sayang...muahh.

mersik >>
Ngeteh kena tunggu lepas Raya, insyaAllah, ada rezeki tak ke mana. Hehe.

rhuzzanna >>
Salam perkenalan dari saya, hargai sokongan u. Umur panjang insyaAllah kita akan bersua nanti. Will check our ur blog soon... Selamat berpuasa di perantauan.

rozzh >>
Walaupun sekejap, mcm2 citer yg kita kongsi, kan? TQ for everything. Semoga sejahtera di sana. Keep in touch selalu, ya?