23
This entry is dedicated to these three gorgeous people in my life (celebrating their birthdays this month):

Kak Long : 080884
Angah : 130808
Lala : 160896

Semoga kalian dikurnia Ilahi kesihatan yg baik, keberkatan dalam beribadat, kecerdasan minda, ketenangan jiwa, rezeki yg berpanjangan, kesempurnaan dalam tingkah-laku, dijauhkan khianat & fitnah, kesejahteraan di dunia & akhirat, serta sentiasa saling hormat-menghormati dan menyayangi... Bahawasanya dunia ini hanyalah pinjaman semata-mata. Dan kita akan kembali menghadap Yang Maha Esa.

Post a Comment

im here because of few cents for you. just dropping by.

Baw, kasagad-sagad sa iya ubra blog!

Wahh.. senang gitu kalau besday2 nya dlm bulan yg sama. Bley celebrate serentak. Nak wat makan2 sekali jek.. hik hik..

Slmt hari jadi utk putera puteri kak Norz tu seme. Semoga panjang usia, murah rezeki, sihat tubuh badan dan berjaya dlm hidup didonia dan akhirat. Amin...

Hepi besday to all yer Norz..kira on behalf...ni kira 1 kek j k? hehe..triple size la..

Happy Birthday to K.Long, Angah & Lala!

Moga pjg umur, murah rezeki, sihat tubuh-badan, berjaya dunia & akhirat serta menjadi anak yg soleh/solehah pada ibubapa!

Take care!

selamat hari lahir,semoga panjang umor murah rezeki

kak...teringin jumpa akak..bila nak turun kuantan??

mekacehh makk!! nk western ~~ gheeeeee yeay next week cutik!

epi besday sume..

doa antie semoga sume dipelihara iman,berjaya didunia & akhirat..

jgn smpi lupe parents walopun siapa anda nnt dan dimana jua anda berada..gud luck yaa !

Selamat hari jadi Kak Long, Angah dan Lala. Semoga doa bonda kalian dimakbulkan oleh ALLAH. Aminnnn...
Kak Norz... tak lama lagi sambut menantulah nampaknya.

selamat hari lahir utk putera dan puteri kak lina, moga panjang umur, murah rezeki dan berbahagia hendaknyaa.....Mesti kak lina bangga kan mempunyai anak seperti mereka... Moga Allah memberkati kamu semuaa..

mersik >>
Memang buat makan sekali, hehe (tahun ni, mak akak nak sponsor) campur adik lelaki akak & dua anak sedara, semuanya 6 org..

jun >>
K Long di S.Alam, Angah di Cyberjaya...belum sure bila nak celebrate. If buat kek pun, mereka tak makan...dah tak lalu banyak sgt tengok kek hari2 shooting.

intan rosnitta >>
Thanks. Begitulah harapan setiap ibubapa, kan, termasuk intan juga.. kita juga masih ada tanggungjawab pada ibubapa kita sendiri,kan?

dianne >>
Thank you v much. Ucapan sgt dihargai..

katak_78 >>
Hmm...dah lama tak balik Kuantan. Belum ada plans pun. Raya di mana tahun nii?

waheeda >>
Baik2 gi trip tu. Jangan berenang kat laut. Hehe. Western? Turkey ker?

echah_syed >>
Mekasih mama vogue. Kerana anak2 kita gembira, kerana mereka juga kita sedih, kan?

em muhammad >>
Sambut menantu? Tiga tahun lagi, kut..insyaAllah, siapa jadi menantu nanti akak bagi dia makan banyak2, hehe. (Akan jadi mak mertua paling 'sporting', ahaks...)

mat gebu >>
Alhamdulillah, anak2 yg baik adalah penyeri rumahtangga bahagia. Doa ibubapa insyaAllah pasti merukuni hidup mereka... Semoga hidup kita semua dirahmati-NYA.

Salam buat kaknorz..Selamat Hari Lahir dan Semoga diberkati Allah swt jua buat putera n puteri kaknorz..Diharap juga mereka akan menjadi insan cemerlang dan anak2 yang mengenang jasa kedua ibubapa serta bahagia di dunia dan di akhirat..ameeen..!

ummi >>
TQ v much. Akak hargainya ucapan u.