11









Kiri: Maskot Nuri & McD menceriakan suasana.
Kanan: Pesta Buku Kelantan yg berlangsung di Dewan Jubli Perak, Kota Bharu. Pengunjung berasak-asak untuk mencari buku dan novel kegemaran mereka. Ramai yg ingin memiliki novel terbaru saya MENANTI KASIH dan saya sempat menyarankan kepada mereka supaya menyertai Kuiz yg sedang berlangsung di blog saya.










Kiri: Suasana Pasar Siti Khatijah yg menjadi tumpuan ramai.
Kanan: Peniaga wanita menjual barang2 kemas di luar pasar.










Kiri: Pn Kamariah (kisahnya dlm novel 'Zuriat'), Marhaini & sepupunya sempat bergambar bersama saya pada hari pertama saya di sana. Pn Kamariah baru saja menjalani pembedahan katarak di mata kirinya.
Kanan: Bersama Cikgu Nor Bi & Pn Saadiah di hadapan KB Mall.










Kiri: Ibu Intan mengabadikan kenangan bersama saya. Dia juga membeli novel Impian Terindah.
Kanan: Saya & Anis bersama Wan Amalyn yg kami temui di Pesta Buku Kuala Lumpur. Terima kasih, dik, kerana membuat kami benar2 terasa kemesraan di sana..










Kiri: Kenangan dengan Cikgu Nor Bi & Anis Ayuni.
Kanan: Blogger Muzri turut memeriahkan suasana di Pesta Buku itu.


Post a Comment

Kak Lina,

Million thanks.

Mak Intan betul2 happy dpt jumpa akak hari tu. Dia kata akak ni humble, mesra & peramah. Lagi satu dia kata akak nampak muda, terkejut sungguh dia bila intan cerita yg akak dah punya anak dara...hihi. Agaknya x lama lg nak terima menantu dah kot ;)

Yg paling penting, dia jemput akak dtg rumah bila2 akak dtg KB lagi. InsyaAllah ada rezeki, bertemu lagi.

Thanks again, sis!

Salam Norz...

gembira melihat silatulrahim yang terjalin...

itu lah nampak muda je penulis.. hehe.. nih mesti ada rahsia ni.. bagi petua..

salam kak Lina,
seronok dapat jumpa lagi ngan akak, wan pegi sana semata-mata sebab tau akak & kak Anis ada... hehehe padahal bukannya nak beli buku pun (sebab dah borong sakan masa BF aritu). Anyway moga tak serik datang ke KB w/pun dengan cuacanya yang panas amat.!!

~wan

intan rosnitta >>
The pleasure is mine. Gembira akak dpt jumpa bonda Intan juga. InsyaAllah, ada umur panjang pasti boleh berjumpa lagii...

jie >>
Org berbudi, kita berbahasa. Org memberi, kita merasa. Semoga blog sentiasa menjadi pencetus kemesraan sesama kita... Syukur saya dpt ramai teman baru, termasuk bonda2 mereka...

wan mohd muzri >>
Mana ada rahsia, hehe. Kena cool selalu, kut. Pastu byk2 kan bercinta (masa tulis novel laa...haha!).

X sangka dpt jumpa in-person, jejaka kelate nii.

wanamalyn >>
KB hujan lebat betul hari sabtu, dari tghari membawa ke petang & waktu kami di airport. Adat la, kan, panas2 sikit tapi gembira lihat ramai pengunjung dtg ke situ. Maaf tak dpt berbual lama... insyaAllah di lain ketika.

kenapa moskot mekdi tu nampak menyeramkan je.haha.

Salam k'norz,
Sedih tak berkesempatan nak pegi pesta buku tu... Kalau tak, boleh jugak ngintai kak Norz... huhu...
Janji dgn anak buah nak pegi sana pun tak dpt nak tunaikan. Sudahnya su just bagi duit utk dia beli buku je.

Sesekali balik kg, jadual mmg padat sampai tak de masa nak pegi ke KB. Masa banyak dihabiskan untuk tolong mak dan jengok sedara mara je. Moga ada peluang lain untuk ngintai K'Norz.

muzri ni saya keal dia dalam my space hehheh masih ingat saya lagi ke muzri????page u lambang bunga ros merah kan?huhuhu norz...mencelah ni maaf..
suara norz macam suara anak dara 20 an hahahhah~~