4








Pasar jual jeruk. Pilih aje yg mana berkenan. Harga RM8 sekilo, kalau campur, RM6 sekilo. Singgah di rumah Seniman P.Ramlee di Kg.Jelutong. Suaranya mendendangkan lagu-lagu penuh nostalgia berkumandang dari galeri yg terletak tidak jauh dari rumah ini.









Bersama keluarga Norsham (teman fotopages NY) di kedai makan di Jln Dato' Keramat. Petang damai di Padang Kota dengan sis_honey (teman blogger kami) yg sentiasa hendak 'menembak'... Best jumpa mereka...mesra macam dah lama kenal. Thanks kerana layanan mesra.










Restoran Kassim Mustafa yg menyajikan hidangan India-Muslim yg enak. Banyak sungguhlah restoran sebegini, tak tahu mana satu nak kunjungi. Pemandangan dari tingkat 17 Hotel Grand Continental.









Pemandangan indah dari Masjid Terapung. Kawasan inilah dulu paling teruk dilanda tsunami. Kawasan perkuburan lama Inggeris berhampiran Northam. Sangat gelap kerana pokok2 yg amat rendang di sekitarnya. Mengembalikan ingatan terhadap filem2 horror Inggeris.

Post a Comment

salam kak norz...

wah dah update :),wah sempat ke rumah p.ramlee ek...depan tu sekolah sis la dulu,sekolah abdullah munshi..kalau restoran kassim mustafa area bayan baru mmg lagi beshhh :).banyak sgt2 kan restoran nasi kandaq :p

Salam Kak Norz...
Wah wah wah... patut ler lama menghilang. Makan nasi kandar rupanya... huhu... anyway, just wanna tell you how much I miss you. Awaiting your sms in a month time. I'm predicting it will come by end of May. Jeng jeng jenggg...

sishoney >>
Rasanya tiada tempat lain di Msia yg ada sebanyak tu restoran India Muslim. Kat area Little India tu, asyik berbau kari aje. Hehe.

od >>
Miz u, too!! Thanks for everything. Jom cuddle berdua time musim2 sejuk...hehe, kasi jeles anney ngan papa bear. Ahaks.