29
Inilah jejaka pujaan hati.

Saya bersama bonda tersayang (yg lahir 270544)...ketika masuk
Pertandingan Bayi Sihat anjuran Dumex. Tentulah tak menang
tapi dapat setin susu tepung free...hehe!

Nazurah lahir pada 1991, seberat 3.4 kg dan sangat chubby.
Apa yg unik perihal famili saya, jarak birthday Nazurah dgn abahnya, 5 hari.
Manakala jarak birthday saya dgn abahnya, 3 hari.
Di bulan Ogos pula, jarak birthday Nazratul dgn adiknya Nasrun, 5 hari.
Manakala jarak birthday Nasrun dgn Nazifa, 3 hari juga...

Post a Comment

HAPPY BIRTHDAY untuk Bro e dan Nazurah juga (in advance hehehehe)
Semoga terus dimurahkan rezeki, dipanjangkan usia dengan kesihatan yang sempurna :)

mcm adlin aman ramli laa..:p

mmg lomantiko laa hg ..caiyoklaaa !


cutenyer nazurah..tu posing dolu2 kalo skrg terus duduk takmo meniarap dah..hehh :)

epi besday to pak engku n epi belated besday to tomei nazurah..

a'ah mcm sudah diatur kann..unik sgt.nombor bertuah kot :D

baby dumex rupanyer hg..:p

mcm baby boy laa norz..:D

mak hg sweet sgt.. :)

Norz..saya lahir 13.05
beza 3 hari ajer ngan u....:-)

wow they share the same bday month with me...
happy bday to all Nazurah and bro e

Salam Kak Norz ku cayang... mwah mwah mwah... wahhhh...everyone lahir in May ke? Sabar je aku. Senang, buat satu kek besau. Kot Papabear nak kek asing-asing pulak.. he he he. Happy advance birthday, Kak Norz. Semoga diberkati dan dirahmati ALLAH selalu. Amin...

happy beday tuk seme yg sambut beday bulan meiii

Memang unik K.Lina!!!

Happy Birthday buat Bro Ku Nadzri & Happy Belated Bithday buat Nazurah.

Moga dipanjangkan umur & dimurahkan rezeki :D

Allah selamatkan kamu... *nyanyi ala2 Ning baizura* hehehe selamat puja usia utk pujaan hati kakLina dan hepi gedeban bday kak :D mmmuaaaaaaaaaaah xoxo

huahuahua...tarak tahan nengok first pic tu laa kak norz..ancem sgt²...setuju dgn kak combi...mcm adlin aman ramli..so macho laaa...fesyen baju pun kemainlagi yer... :-p

*Heppi belated bestday to Abang E and Nazurah*...memang sehati dan sejiwa laa family akak...May Birtdays...

Love & Hugs...muaaahahahahaassss

Salam.
Epi b'day K'Norz and family... semua sambut bulan Mei erk... Semoga kehidupan K'Norz dan keluarga sentiasa dilimpahi dengan rahmat Allah. Amin.

umi_e >>
On their behalf, thanks a lot. May Allah bless u & family, too.

echah_syed >>
Itu la pasal, macam baby boy tu yg tak dapat Best Baby, hehe. Kalau rambut panjang ke, mesti menang, kan? Time tu, mak ku baru 19...

Nazurah memang babyku yg paling berat dan paling panjang (tu sebab dia tinggi sekarang nii, ekekeh..)

fadzilsalleh >>
Laa, sungguh ker? Taurus gak, aar. Tu sebab pandai buat kek, kut. Haha. U la buat utk saya...lately ni saya malas nak baking pasal penat buat kerja lain (especially writing, huhu...)

natrah >>
Sorang lagi May? Wonderful. Taurus ke Gemini?

OD >>
Tq, tq. Mmg 3 org Mei, 3 org Ogos. Mei bulan ke-5, Ogos bulan ke-8. And our house address, 58.
The last 4 digits of our hse phone - 1691. If u minus 6-1=5, 9-1=8. Answer: 58!!

Muahhs to u, too.

mrs.sheikh >>
TQ so much. Stay sweet selalu, k?

intan rosnitta >>
Mekacih, toce toce.
Memang kalau special besday dinner, sekaligus utk 3 org, takyah pergi 3 kali, ahakz.

klavu >>
Thank u very much for ur wishes. Akak menghargainya.
Hugs kuat2, haha.

angriani >>
Oh, ya ke..tapi dia tak garang macam Adlin, wakaka. Fesyen 3-piece tu memang kegilaan students time tu, maklumlah, sejuk.

Hugs to u, too!

suara >>
Akak hargai wishes tu.
Semoga anda sentiasa dirahmati.

muzri >>
Thanks, dik.
Mudah2an selalu dlm perlindungan Ilahi esp since u travel quite a lot, ehh?

Selamat hari lahir semuanya. Panjang umur, rezeki melimpah ruah, sedekah makin banyak. Saya pun Mei juga... :)

hepi belated besday to Nazurah..hepi besday to abg deri n hepi 'becoming' besday hehe to Norz...whooooaaa....sume2 skali senang celebrate, x yah wat kek byk2..letak semua nama kat situ...
muga bahagia selalu, panjang umo n success dunia akhirah...aminnn
meh nak hug dulu...(pssst..ade kek x norz?)

salam kaknOrz, nampak gayanya kaknorz bday sehari sebelum perayaan hari ibu sedunia. Nina ucapka yang baik2 aje, semoga semakin mencurah2 ide menulis yang power ;)

p/s famili nina pun berderet dari awal may hingga mid may ni merayakan hari kebesaran ahak

salam kak lina...
selamat hari lahir utk semua ahli keluarga kak lina yg menyambut hari lahir pada bulan may...moga panjang umur dimurahkan rezeki oleh Allah swt...

banyaknya org komen.. eh yah pun tumpang glamer.. thanx 4 the wish smua!! :p eh hensemnya abah!! mak pn bulat cm yah jgk mse kcik.. :p

Kaknorz, Happy Belated n Becoming Birthday tu sume dlm fmly kaknorz..ish ish, kebetulan betul ya..leh wat kek/pulut potong huruf M A Y laaa...then makan bertukar2 suapan..hehe..best ek..Apapun moga fmly kaknorz dalam lindungan Allah swt selalu dan diberkati..aminnn..