Post a Comment

Oooopppps
I thought i knock the wrong door.
Wow...a nice cool and sassy place to drop by. How i wish i am still a teenager so that i could read those books. But then saya pasti tak sempat tengok rancangan itu. Jam itu setiap minggu saya masih dalam perjalanan ke tempat bertugas.......sori ye.

buwau98 >>
You have come to the right place, actually. I have also written books on True Stories (children with genetic diseases). Since I presume you are well-versed in English, then Genetic Peril would be the right book for you, a translated version of Zuriat, a Bahasa Melayu novel. I've also written IMPIAN TERINDAH, a science-futuristic story set in 2124 (came out last year).

Glad to know you. Hope you'll find those books enjoyable & beneficial.

Salam sis... paginya rancangan tu ya... masa tu tengah kalut dengan anak-anak nak gi sekolah :D Tak sempat nak duduk depan tv :(

adakah rancangan ni yg kita shooting tahun lalu..
Kakliza wonder apa jadi yg kita shooting dulu..
semoga kakliza berkesempatan tenguk rancangan ni...mmg awal yer...nak kena set jam la ni...

pagi2 ni aku suke sbb takyah rebut remote..yezzaaa!

Kaknorz, pagi2 ni laa yg duk sibuk prepare bekal untuk my kids nk g sekolah..alamaaaakkk..huhu...akan ku try jua menyaksikan Chef kesayangan ummi ni braksi..