28
Inilah peluang keemasan untuk menduga sejauh mana anda mengenali watak2 di dalam novel terbaru saya...Jawab soalan2 di bawah dan kirimkan jawapan anda ke norzailina@yahoo.com.

Panel juri seramai 3 orang akan memilih pemenangnya. Jika ada yg memberi jawapan sama, soalan bonus akan dihantar melalui e-mel untuk dijawab oleh mereka. Keputusan adalah muktamad. Bagi pemenang di luar negara, hadiah yg sama nilainya dengan jumlah wang akan dikirimkan ke alamat anda.

Soalan-soalan:
1. Namakan taman perumahan tempat tinggal nenek Farhana.
2. Siapakah nama datuk Farhana?
3. Apakah minuman kegemaran datuk Farhana bila ke kedai Haji Kasawari?
4. Apakah kaitan Kailan dengan Uncle J?
5. Siapakah Elee?
6. Di manakah pertemuan pertama Farhana dengan Giovanni?
7. Siapakah yang meminjamkan BMWnya kepada Kamel?
8. Namakan jenis kereta yang dinaiki oleh penculik Ahmad Ridzafi.
9. Apakah hubungan Datuk Syahbudin dengan bapa Widya?
10. Apakah watak Mat Gebu di dalam novel ini?

Hadiah2 berupa Voucher Membeli-belah (Parkson/Jaya Jusco)
Hadiah Pertama : RM150
Hadiah Kedua : RM100
Hadiah Ketiga : RM50

Tarikh tutup KUIZ: 31 Mei 2008

Post a Comment

amboi kak...

advancenya. saya belom pun dapat membelek2 buku MK nih. nak tunggu masa turun nanti. ayo...memang tak sabar nak baca.
fuh, mewah tu hadiahnya. errr...boleh ke join sekali? hihiihi

Ade kuiz..hehehehe....nk kena belek sekali lagi ni...

salam k.norz...camner nak jwb, novel tu tak ada lagi kek soromban....nasib baik, tarikh tutup kuiz ni lambat laieeee....mesti cuba ni...tuah ayam nampak dikaki...tuah eda sape yag tahu...hhahahhaha

keh keh mat gebu ade gak watak yer? dayang xde ke? ahaksss,nak glemer gak nih,keh keh

Alamak Kak Norz...
Camana nih... lanjutkan la tarikh kuiz ni sampai bulan depan. OD baru nak order novel akak cayang caya ni kat Alaf21. Nak gak teka sapa mamat ke minah ke yang nama Elee tu... ahakz... mwah. No worries, Kak Norz... just can't wait to buy and read the novel. Love you always forever.

takde jumpa kaknorz semalam,masa begitu cepat berlalu.terjumpa kakjun & kakmon,tp kaknorz tak sempat jumpa.sedih lah rasa hati

Wah, semua blogger pilihan ada dalam novel. Ehmmm macam ada nama yang tercicir je.. Apa pun tahniah lagi, Kak Norz! ..Penulis heavyweight.. :)

nak masuk jugakk kuiz ni...
antar pdf file utk novel ni kat kite bole x :P

Tahniah k.Norz dengan kelahiran novel yang tak putus-putus menceriakan suasana

ohh, ada kuiz, kalau teman penulis nak masuk juga boleh ke? :) takde syarat kan?

norz..nnti kna abis baca dulu la...hehehehe...br stat aje ni..mmmuahhhh!

mencadangkan hadiah sampai no 10
(kasi lah mana2 novel akak ke? buku masakan ke?) utk hadiah 4-10. baru rasa cerah sikit harapan utk menang "sesuatu" alamak.. satu soalan je lagi yg x dapat? ada 2 soalan jawapannya seakan x "pasti" lagi 7 mesti tepat punya.semoga cadangan diberi diterima.

alamak dah ada quiz..tak sempat baca lagi aa..tak acinya..ekekeke nanti nak tiru jawapan kak jie..ahaks

aku ni watak per entah...cleaner ke haper???anyway no hal tak kisah la norz asalkan ada watak juga....huhuhu

Lom ada masa nk pi cari lagi novel MK ni...huhuhu geram ni..

Meh nak tolong promote sama novel MK ni di blogku...

dhiya zafira >>
Semua org boleh join kecuali Editor MK, kut...(hehe, mesti Ruby jeling ni kangg)

jie >>
Sila cuba, lambat lagi tarikh tutup tu...boleh beli mcm2 gn RM150, kan?

edazman >>
Mungkin minggu depan ada di Seremban, let's hope so..

dianne >>
Next novel ada kut...Jatuh cinta ngan gadis Sarawak lakss.

OD >>
Its been a long long time, ahakz. Apa2 pun akak ingat kat u everyday, tau...hugs-n-kisses tak pernah cukup, hehe.

mya marja >>
Akan akan gunakan nama u dlm terbitan akan datang, k? Pilihan nama tu pun secara rambang, kebetulan those people selalu singgah sewaktu novel ditulis.

hannan >>
Will try. Hehe. Nak comment part Venice tu ke? mentang2 dah pergi..

cik siti wan kembang >>
TQ v much.

fadz >>
Boleh masuk tak kira sesiapa. Boleh beli kemeja baru with RM150 tuu...

jun >>
Mesti terbahak bila baca nama Jun kat dalam tu...hehe.

shai >>
Nanti nak fikir dulu cadangan tu, k?

tirai hidup >>
Mekacih tolong promote. Watak kor best aar, bukan cleaner. Tentu kor x caya punyer...maintain kerja 'guru' dlm MK tu. Komen bila dah baca, k?

Aduhai.. tention tentionnya.. dah 5 ke book store.. satu pun tak jumpa MK kat JB ni.. aduhai aduhai... takper.. nanti Sabtu leh beli kat area KL kot.. KLCC ada jual kan? hishhh...

Pembawa watak boleh masuk kuiz eh.. he he..

HAJI KASAWARI? wa ka ka...

Salam n Tahniah, Kak Norz!

Yeay, baru habis baca MK n confident nk jwb.. hrp2 bley dpt hadiah besar!!! ;) DS terkilan sbb hari tu tak smpt jumpa n minta auto Kak Norz.. huu huu :( tapi, Alhamdulillah! kesedihan ds terubat jua slps terjatuh cinta kat Gio + Itali!