Post a Comment

waahh..
akak tak tau betapa ralatnya
sy tak dpt dtg pesta buku kali ni..

Salam sis...

Harap sis sihat-sihat je. Akan cuba diusahakan untuk pergi ke pesta buku nanti... Kalau jumpa sis, bolehlah nak beli buku yang siap diautograph sekali ye...

mrs. sheikh >>
Dont worry, lain tahun mungkin ada peluang...bila dtg KL nanti, bagitau akak, kita 'pesta' makan2, k??

mamafami >>
InsyaAllah, boleh aje. Please make sure the time. Kdg2 lunch or solat time (for novelis), kena tunggu jugalah di booth for a few mins.. Hope to c u then.

Salam Kak Norz..

wah macam barisan kabinet baru jer.. ni dari parti mana ni.. PADPS - PArti Alaf Dua Puluh Satu.. he he..

tak tercapai saya nak ke sana.. msjbox pun buat gathering and anniv. pada april ni.. hishhh.. lebuhraya PLUS memisahkan kita.. he he he

jalil tu pun tulis novel ker???aku suke bebel dia dlm MIDI..tak mis norz :D

tulisan dia santai n simple sesuwei utk org mcm aku yg mmg malas nak berfikir :p

Wahhh.. Masing2 nampak mengancam dan voque gitu.. Tentu meriah pesta bukunya. Rasa tak sabo2 nak ke sana.. Terasa seperti " MENANTI2gitu KASIHnya" kekeke

Eh, Kak Pah pun ada? Lama tul tak jumpa dia..

Okeylah.. jumpa seme disanaa.. hu huuu

insya allah kak norz..
cadang mmg ada..

salam kak norz..

x dapat nak join pesta buku kat sana..patik jauh di pantai timur..he..he..he..

kasawari >>
Suratan atau kebetulan, aha. Ada rezeki pasti kita bersua walau di lain masa atau ketika...

echah_syed >>
En Jalil ada 2 buku dgn Alaf21. Dia memang suka lawak2 & kata2nya seringkali bersahaja. Buku dia lebih kepada rencana atau panduan berguna untuk kebahagiaan rumahtangga dan hal2 berkaitan.

mersik >>
Akak MENANTI kedatangan pokcik yg diKASIHi...ekekeh. Jangan lupa bawak gigi pelesu...Jumpa di sanaaaaa!!

syam >>
Kalau ada trip novelis ke Pantai Timur, akak maklumkan, k?

tgk gambar pn. norz dan kak anis kat Utusan melayu 31/3..dok terpampang gambar sorang2 sebelah KP PNM..
skang paper cutting tu ada dekat papan kenyataan kat HQ..hehehee..takder satu pun muker teman inteprem...

jumpa di pesta buku.sy duty utk booth PNM dan buat book selection juga.

salam kak, sy ucapkan salam kejayaan di pesta buku itu nanti...saya support dari kejauhan jer....tengah berimaginasi ada kat pesta buku minta sign autograp..ahaks

hasliza >>
InsyaAllah, nanti saya singgah di booth PNM... Masih terasa keseronokan berbengkel hari tu.

arsaili >>
Salam & setinggi2 penghargaan buatmu yg sudi support dari jauh. Suatu hari nanti akak yakin imaginasi akan jadi kenyataan..

salam sis :)

1st time to drop my message here :D
emm, kt book fair. best tuh.
wani mmg x penah miss book fair.
n alaf 21's booth mmg x pernah kering ngan pengunjung kan :)
skrg wani baru hbs final exam, bleh enjoy sakan kt book fair!
menambah koleksi buku yg x terbaca! hehe.
n klu2 ade rezki, blh nk p 'kutip' otogerap akk! *wink*


eh eh, kita ni berjiran ke kak?
tsg f.7? errr