8
Bersama J.O. di Radio Wanita, dengan tag 'Queen of the Airwaves'.
Sebelum ni kami pernah beberapa kali bersua dlm rancangan masakan.

Haiza penyanyi yg tidak asing lagi, yg menemani J.O. dalam
segmen nostalgia filem2 lama di mana
banyak dialog & lagu2 mencuit hati diperdengarkan
Sempat berposing dengan Afida S, penyanyi Zaman Pop Yeh Yeh yg
menjadi tetamu di studio 88.1fm.

Post a Comment

tahniah kerana berjaya nulis pelbagai buku.....
sy pun nak cuba2 tulis novel tp otak jemm je....

bukusaat >>
Ada pelbagai cara utk mengelak dari kebuntuan kerana proses penulisan adalah juga proses pembelajaran mengenal diri. Jika ada bengkel penulisan, ikuti supaya dapat mengetahui banyak rahsia di sebalik kejayaan menghasilkan sebuah novel. InsyaAllah ada ruang jika niat kita ikhlas untuk berkongsi ilmu..

Norz chef dan novelis pojaan,
Kau memang seorang yang low profile dari cara kau posing dah ku dapat baca isi hatimu...very very low profile dak Norz ni!!

weii ngan jakfa hg posing jauh je ekk..hohoho :p

nape hang takut badan dia yg macho tu ker?? :D

juz kiddin norz **hugs**

Seronok nya K.Lina posing2 dlm studio. Semlm Intan kat ofis, x berkesempatan nak dgr radio. For sure akak enjoy & pendengar pun enjoy sama.

Senyum akak still maintain, pipi telor (pinjam ayat Cik Mat) pun maintain cuma nampak pucat sikit. Keletihan mungkin.

Take care. Suruh abg e jaga akak baik2 tau! Hehee...

tirai hidup >>
Hmm, hebatz nyer kau dah pandai membaca karektor dari cara posing? Sungguhkah demikian? Ku hanya insan yg tak punya apa2...hanya ilmu utk dikongsi dgn sesiapa yg sudi. JO, Haiza & Bonda Afida ada suara sedap utk hiburkan hati pendengar...

echah_syed >>
Jakfa dah ler macho, tinggi gaban plak tuu...tapi suaranya lembut bila berbicara. Dia masih ingat nak panggil teman2 lama utk menghiasi segmen dlm rancangan yg dikelolakannya. Ok la sebagai promosi, kan? Sambil dpt info masakan, pendengar dpt halwa telinga..

intan rosnitta >>
Mungkin juga belum cukup rihat setelah 5 hari di Brunei... lagi memikirkan kerja2 yg perlu dibereskan ikut jadual. Dont worry, abg e mmg jaga akak baik2, cuma akak ni aje yg "degil" kdg2, hehe..