26
Saatnya semakin hampir...!!!

Novel terbaru saya, MENANTI KASIH akan berada di pasaran
mulai Khamis, 03 April ni, insyaAllah.
Bagi pengunjung PESTA BUKU 2008 di PWTC (bermula Jumaat, 04 April)
boleh dapatkan di booth Alaf 21 Sdn Bhd.
Saya akan berada di sana hari
Jumaat, Sabtu & Ahad (masanya akan diberitahu kelak).

~~~ JOM MERIAHKAN KL INTERNATIONAL BOOK FAIR ~~~
Saya menunggu kedatangan teman2 bloggers semua...

Post a Comment

emmmm jumaat sabtu ahad *belek tiket kapal belon* kalo ade jodoh dapat lah pelok chef selehbreti yg kecik molek nih ;))

Sis,Kali ni nak mai jejugak.Dah pakat ngan UJ.InsyaALlah Gilding the Lily tu akan saya poslajukan.Oh ya Bro Deri jadi free lance photographer ker kat PWTC nanti?Nak post macho punyer masa upacara mohon autograf novelis tu... Rio

nina >>
Nanti kita keep in touch, ya? Rindu nak peluk nina gaks. Eeee, geramm!! Kita pergi minum kopi, k?

Rio >>
Thank u v much. I know that I will treasure the book forever.

Jom, jom jumpa kat PWTC but datanglah awal2, k? Nanti saya suruh personal photographer tu stand-by...ni peluang keemasan nak jumpa Rio jugak, hehe.

kak norz,
takde rezeki kot nak jumpe...:(

Norz....ada makan2 tak...chef merangkap penulis..bawa buku bawa la makanan sekali...kui..kuiii

mrs. sheikh >>
Suatu hari nanti, seandainya panjang umur, kita pasti bersua juga. Take care, girl. Be happy always...

fadzilsalleh >>
Saya kalau time Pesta Buku terus jadi novelis, lupa sekejap yg diri ini celeb.chef, kuang3X.

Bila chef fadzil nak dtg ke Pesta Buku?

post la ke sini..ehehe...tahniahhh..nanti nk baca. baru abis ayat2 cinta

Salamz Kak Norz ,

Uii seronok nyer.. Tahniah daun keladi banyak2 aa krn Buku baru nk keluar. Keluarnya pula time pesta buku la plak. Lagi la bertambah meriah gitu..

Nnt kite menanti2 di sana aa.. Pas tu interview sikit2. Biasa la. promosi daun keladi hik hik.

Hu huuu

tahniah kak norz...

tp kan kat PD ni susah lah cari novel alaf 21...

kalo ade pon cerita2 lama...

yg latest x sampai pon...

arsaili >>
InsyaAllah. Nama u pun ada dlm novel tu, tau? Suspens...watak apa, ya?
Nantikan kemunculan novel yg "panas" memperkatakan dunia bloggers...(trailler gempaq).

mersik >>
Waalaikumslm. InsyaAllah, seperti biasa Pesta Buku akan jadi medan pertemuan yg penuh nostalgia.. setahun sekali "turun padang".

Excited sebab ramai penulis lain juga ada novel baru..panas!! Bagi penulis yg first time (ehem, ehem!) tentu rasa 'berbeza'...

eira >>
Laa, sungguh ka? Nanti kalo ada xtvt MSJBOX, kita sama2 dtg, boleh akak bawakan utk u (atau kirimkan melalui bos kita En Junaidix, hehe).
Apa2 pun, TQ very much for your support. Akak menghargainya...

Congratulations........ muah,muah!

Norz >> cover novel tu , tunjuklah sikit..nak tgok...nk menilai cover dulu..hehehehe

Wah ni tentang dunia bloggers ker.. hishh sayang tak dpt joint.. kalo tak leh bergambor dengan pengkritik tetap tak lain tak bukan Bro Rio he he...

kat sini nak cari alaf 21 senang gak kat Jb.. nak beli lah.. he he

kak noz saya melawak jer..nanti saya beli untuk menyokong industri kita...tapi kak norz kena sign la buku tu ok...

lynn dayana >>
Thank you, little sis. Hatiku sarat dgn debaran, ekekehh.

jie >>
Esok atau lusa, saya letakkan cover novel tu, k? Kena dpt green-light daripada Penerbit dulu..

kasawari >>
TQ krn sentiasa beri sokongan pd 'perjuangan' akak dlm bidang persuratan, cewahhh.

arsaili >>
Bab sign, no problemo. Bisa diatur, k? Thanks krn menyokong industri perbukuan tanah-air. Tetiba patriotik apesal lak akak niih? Haha.

Salam Novelis tersohor dan tukang masak terkemuka. Apa kata pakat dengan penerbit alaf 21 jual novel tu menerusi blog ni.

kagumlah dgn k.norz.. dlm setahun berapa biji ekk novel siap.. kejap2 ada je novel baru.. camna ekk nak disiplin dalam penulisan ni.. huhuhu

duniabudin >>
Penerbit ada laman web sendiri, blh order on-line. Penulis kena akur. Kalau ada personal order, boleh esp if nak suruh saya sign dulu, just pay + postage fee.

cik siti wan kembang >>
Buat rangka kerja utk setahun, target bila nak sudahkan sesuatu karya & work towards that goal. Kena bagi 'reward' kat diri sendiri supaya sentiasa bersemangat tinggi utk habiskan kerja2 tu. Anggap mcm profesyen, bila berkarya xleh main2 tapui disiplin kena kuat sebab KITA adalah BOS kita sendiri.