71
Mungkin ramai yg telah maklum bahawa novel terbaru saya akan muncul tak lama lagi. Apa yg menarik, kali ni ia menggarap kisah realiti di sebalik dunia blogging ~ apakah yg tersirat di sebalik yg tersurat, bagaimana berhadapan dgn masalah persahabatan dlm blogosfera dsbnya. Ia kisah cinta yg dipersembahkan dgn cara yg segar, penuh dgn debaran dan tentunya memiliki elemen2 estetik yg berlainan daripada biasa...

Sebagai merakamkan ucapan terima kasih kepada semua sahabat bloggers (yg berkongsi banyak pengalaman pahit-manis sepanjang berblogging), saya ingin memberi HADIAH dgn meletakkan URL anda semua di bahagian Penghargaan novel tersebut. Untuk itu, saya harap sudi kiranya anda menuliskan URL masing2 di dalam comments. Bila novel ini berada di pasaran, saya akan maklumkan kepada semua...malah anda akan berpeluang melihat covernya di blog ini!

Peluang keemasan ini, barangkali julung2 kali diadakan. Inilah peluang anda untuk memperolehi lebih ramai kenalan siber melalui novel yg bakal dijual di seluruh negara kelak. Tawaran ini berakhir pada hari Ahad, 10 Feb 2008, jam 12 tgh mlm. Terima kasih jua di atas segala kerjasama anda, sahabat2 siber yg saya ingati selalu...Salam manis. Semoga sejahtera.

Post a Comment

url saya nak jugak ke? hehehehe

thanks in advance norz..mesti terharu tgk url saya dlm novel baru tu nanti...

bila nak keluar novel tu? tak sabar nak beli ni...

sama soalan mcm UJ..URL Ah Mat Gebu punya pun nak jugak ke?....manusia yg penuh misteri dan cuma hidup di alamnya sendiri...hehehe..ish mcm org "Bunian" kan bunyi dia...

Kak Norz...saya pun nk tumpang glamer lah...boleh?

Salam Kak Norz tersayang, pertama kali mendengar idea hebat sebegini! Teruja rasanya jika dpt tumpang duduk kat halaman novel yg istimewa itu.. dlm ertikata lain.. ehem-ehem.. DS mahu tapi malu.. hihihi!

.:: nad punya url bole gak ke?? but nad Xde pun kongsi any cerita yg menarik kan?? ;D

waahh.. akak akan kuar novel baru lagi? syoknyaaaa!

aritu gi MPH, dapat la rembat dua buah novel penulisan akak. besh!

Salam Kakak Norz yang cun sokmo...
Erm... walaupun rasanya tak ada citer kita kat dalam buku tu, kita nak bagi gak url kita: http://nurrainaafsana.blogspot.com

Kalau kakak sudi, kakak masukkanlah. Kalau tak sudi, kita tetapppppppppp beli buku kakak... ekekeekekeke... tu nak jek ler tu. Mwah mwah mwah. Lebiu today more than yesterday.

unclej >>
Geng 'regulars' kena bagi comments juga supaya mudah saya nak 'keep track'. Kalau ada URL lagi bagus, hehe...but its ok, saya boleh check (yg mana tak hafal lagi laa...). Novel tak berapa lama lagi, insyaAllah.

mat gebu >>
Setiap org ada keistimewaan masing2, so jangan rendah diri. Mat hebatz kat dapur, kan? Time ni boleh share resepi yg best2 tu dgn khalayak yg lebih ramai, insyaAllah banyak berkatnya...

natrah >>
Boleh, sesiapa pun yg kebetulan masuk blog akak dari Selasa ke Ahad, dipersilakan.

dew! >>
Jom DS, kita join geng2 lain. Akak pun akan letak sekali blog kat page tu nanti...ni kira mcm 'Once in a Blue Moon' gitu, hehe.

miss nad >>
Semua org boleh. Kita aje rasa xde cerita menarik, sebenarnya ada. Kalau letak URL sekali, mudah sikit kerja akak, copy-paste aje.. (utk bloggers lain yg baru nak tinggalkan comments la.)

cepotet >>
Thanks krn sudi beri sokongan dgn membeli novel2 akak. Semoga bermanfaat. Enjoy reading, k? ;)

od >>
Semua org akan dapat, hehe. Golden opportunity to "belong" together, kan? Boleh jadi kenangan 20 years down the road, ni la zaman berblogging yg cukup mengujakan... I think its great & akan jadi sejarah kecil buat kita semua yg mengenali each other di skrin yg tak bernyawa ni...huhuhu.

TQ for everything. Hugs-n-kisses especially for u..

Wah..peluang keemasan ni..
tumpang sekaki la NorZ ;)

hi norz syg...dh siap dh novel..tunggu nk ade kt market j la yer...happy for u! hmmm...w/pon x d citer jun kt dlm tu, nk gak tumpang 2 kaki..hahaha.....psst! nk novel yg ade signature (ade pelancaran kt mane2 x?) leh g ..kot2 ade makanan..wahahahahaha, sabo j la...

huuuui terkecur dengo promo kaknorz ni, nak duduk diam2 spaya cikgu ni kasi markah tinggi :p

kak norz sempat ka bawak bonai novel tu feb ni, eh tak sabaq lak nak tengok mangkok tingkat biru tu dlm senari *jeling manja kat CMG*

btw buku kesultanan melaka tu dah siap ka?? kalo dah publish nina nak 1 jugak.. suka cerita sejarah ni ;)

Assalamualaikum Norzailina..
kkliza pung takmo ketinggalan la..
nak gak tumpang glemer dalam novel U..
ni dia url kkliza..senang ..just copy n paste jer..
http://hanieliza.blogspot.com
selamat maju jaya sehingga ketitisan terakhir...

Assalamualaikum Norzailina..
kkliza pung takmo ketinggalan la..
nak gak tumpang glemer dalam novel U..
ni dia url kkliza..senang ..just copy n paste jer..
http://hanieliza.blogspot.com
selamat maju jaya sehingga ketitisan terakhir...

waah! nak letak jugak la url nih.. hehe..
kalo letak 2 boleh tak?
1) www.msjbox.com
2) www.junaidix.net

hehe..
:)

Salam K.Lina,

Dah lama nak menyapa, rasa segan sebenarnya. Ni pun bukan sebab tawaran yg diwar-warkan tu...mmg minat K.Lina dari dulu lagi :D Tiap2 hari dok jenguk rumah org tanpa salam, kali ni baru ada keberanian.

Novel K.Lina - Arca Kasih & Gataran Rindu tu saya ada. Watak Izham tu namanya iras nama anak saya Aliff Izham. Ni x sabar rasanya nak tunggu novel baru K.Lina.

Mcm x sangka K.Lina ni punya anak dara, sedangkan maknya pun mcm anak dara lagi. Respek dgn kebolehan K.Lina menulis mahupun memasak. Harap2 suatu hari nanti boleh jadi Martha Stewart Malaysia. InsyaAllah...

Ni pun mcm x sangka tengah catatkan komen diruangan "Celebrity Chef" terkemuka. Hehehe...

Salam perkenalan,
Intan

yang psti saya bukan pelakon utama dalam novel norz tu. bagaimanapun, saya akan rasa terharu jika URL saya turut diperlukan. saya nampak UJ sudah berada di atas tadi. saya jkeles kat dia. sentiasa di atas dan saya di bawah kahkah... selamat menyambut CNY. Tak melawat rumah sedara China ke...? Saya tak sempat...

saya pun nak join la...blh letak gambar sekali tak? ahaks..
http://rantingperkasa.blogspot.com/
jgn lupa tulis nama kailan besar2....hehehe!!

selamat bercuti norz!

TQ Norz....Jauh dimata..dekat di hati

http://dill-cakes.blogspot.com

Wah wah wahh....saya nak jugeerrrr..walaupun baru kenal tapi kemesraan rasa mesra menyapa...chehh..ada mcm bahasa novel tak?

http://ruszia.blogspot.com

Wah wah wahh....saya nak jugeerrrr..walaupun baru kenal tapi kemesraan rasa mesra menyapa...chehh..ada mcm bahasa novel tak?

http://ruszia.blogspot.com

Wahh.. kak norz ni mmg kreatif lah. Ini mcm boleh jadi cam blog direktri lagi.

Mekasih ler krn sudi mengenang dan menghargai kawan2 sekalian semaya. Apatah lagi pada oang tua OKG ni (Orang Kurang Gigi). Alahaii.. hik hik

http://mersik.blogspot.com

Pokcik nak jugakkkkkkkkkk.. yah yah yahhhhh...

Sis Norz,Terima kasih diatas kepedulian itu.Pasti sarat dengan manusia dan kemanusiaan nya.Chopp..yang pertama keluar "oven" saya tempah dulu ya...

atakkkkkk..mimi nk jugakk..
eksaitednye biler akak kate nk ltk url blogger kt novel akak...ishhh tak bleh lps peluang ni..ehehe..

jgn lupa kat mimi ye..

http://sismimi.blogspot.com

metacihhh atakkkk.. :P

hannan >>
Its a great sense of "belonging" together...something which u can reflect back someday when u r a successful & famously rich doctor, ahakz.

jun >>
Kalau ada launching pun kita buat potluck, nak? Hihi. Jun kena bawak yr speciality laa. Take care, k? I am as excited as the rest of u.

nina suria >>
Rasanya org Brunei yg terlebih dulu dapat "merasa"... tiffinbiru angkat kening tu, larrriiikk!

Novel Kesultanan itu, masih dlm proses editing & letak aising kat mana yg perlu (memperindahkan lagi). TQ for yr support.

NorZ,
Bab portluck tu no problems.. bisa diatur.. :) tp kena set date 2 bulan in advance so bley kasi promo lebeh sikit .. haha

akak..
saya pun letaklah link sy...:)

Kak Norz, saya nak jugek! :D

http://carneyz.blogspot.com

hanieliza >>
Tq. Saya akan pastikan url akak ada dlm novel tu..

Intan Rosnitta >>
Thanks krn beri sokongan dgn membeli novel. Tak usah segan, saya ni 'org biasa' aje yg ingin berkongsi pengetahuan dgn sesiapa saja...gembira dpt berkenalan dgn Intan.

duniabudin >>
Atas atau bawah,sama saja akan ditempatkn di ruang Penghargaan novel tersebut..Watak2 ada yg saya pinjam nama dr bloggers, kena baca baru la tahu siapa. Haha.

kailan >>
Kahkahkah...kalau saya publish sendiri, nak juga letak gambar semua org...url dulu, k? :)

fadzilsalleh & mrsfadzil >>
Thanks for being a good sport.
Kalian couple yg "meriah", hehe.

mersik >>
Yo! Pokcik...gembira nyer pokcik ikut serta. Barulah happening!! Give me five, pokcik!

rio >>
Bila nak establish blog tu?
Ni nak guna url u...cepat, k?

jemari menari >>
Sure, akak takkan lupa. Itu sebabnya nak suruh semua letak setempat, mudah urusan...tentu x sabar nak tgk url dlm novel, ehh?

mrs.sheikh & carneyz >>
Thanks a lot kerana sudi meramaikan page tu... Kalian sering datang, terima kasih kerana memeriahkan blog akak ni. Toce toce!

weiiii.... gua pun tak nak ketinggalan jugak...
http://kunadzri.blogspot.com

wow...tak sabor nak baca novel tu.Ini memang idea first class le.

kalau padi katakan padi,
tidak hamba tertampi2....
kalau sudi kata kan sudi,
adinda di sini nak join sekali....

dengan tak malunya den nak gak ler..... masih ada kuota tak?
http://syimasyawal72.blogspot.com

TQ.. muaaahhhh!

k.Norz, kalau cukup space siti pun nak turut bersama dlm senarai k.Norz.
Selamat Bercuti > http://food-research.blogspot.com

aku pun nak gak laa..ceewaahhh ! buat muka tak malu sambil senyum simpul :p

persismutiara.blogspot.com

Kak norz!!! Sy amat bangga & teruja setiap kali menjengah blog kak norz. Andalah idola sy kini & selamanya! Sy pn teringin nk tulis blog. Kdg2 idea tu mcm byk sgt. Tp bila dh tercongok kt dpn komp, idea tu mcm "escaped" lak. Bg tips sikit, bleh?? Hehe... Anyway, x sabar nk tunggu novel terbaru kak norz.. Good luck & keep up a good work!

ehh bestnyer..
saya pun x mahu ketinggalan la..terima kasih saya ucapkan kepada akak..jasamu dikenang..

flowerpower7879@blogspot.com..

K.norz....walaupun belum blog eda tak sampai setahun tapi nak jugak tempias glamer cam org lain ...hhheeee ...harap2 lepas ni dptlah ramai kawan...
kat bwh ni eda lotak eda punya URL ...

http://edazman.blogspot.com

adek izam ada dlm list ke tak nie? :D
http://sahrulia-partofme.blogspot.com

yang dulu lupa nak tulis URL;
duniabudin.blogspot.com

Norz...yang penting siapakah watak hero dan heroin dalam novel norz..kasi la sinopsis sikit x boleh ke??Kisah cinta saiber ke Norz?Memang aku akan beli novel Norz kali ni?Baru ni ada pergi ke sebuah kedai di Kulim cari novel norz penjual kata dah habis...huh dahsat nyaa...bagai goreng pisang panas...kalau rasa nak letakkan url silakan: http://tiraihidup.blogspot.com
Suspen betul novel Norz kali ni..mesti meletup kalah mercun CNY!

Alamak silap plak dah norz...komen atas ni anak I si mimi(pu3mimi) yg masih online di pc yg sama adehsss...sorry!!

kunadzri >>
Kalau I lupa letak url u, mesti kena tido dlm kolam ikan kat halaman tu, uiikkss...

cikgu panji >>
Idea terkini ada la kut, apa2 pun kena baca & komen, hehe..

syimasyawal, siti, echah_syed >>
Url kalian akan dimasukkan di page tu nanti, tunggu....hehe.
Slmt berhujung minggu.

nu I >>
Tips? Bila teringat, terus jot down ideas in point form. Nombor 1, 2, 3...dan seterusnya. Bila nak buat entries, refer to points & kembangkan jadi cerita. Kena byk membaca supaya kerja mengolah ayat menjadi mudah.

faizabelle79, nor suraida yahya, sharul izam, duniabudin >>

Nantikan kemunculan url masing2 buat pertama kalinya dalam sejarah, bersama puluhan url lain... dlm sebuah novel. BTW, tajuknya MENANTI KASIH.

Best, tak??

dj lawa >>
Kalau bagitau sinopsis, x suspens lagi laa. Ahakz. Mudah2an dpt sambutan hangat. Len kali kalau xde, suruh penjual tu order. Tapi make sure pi balik amik pagi hari yg ditetapkan...mekacih, cikgu.

Sis, agak-agak kan, kalau mama nak beli this novel, kalau nak yang ada autograph dari sis, macam mana yek? :D

~ kak norz...riani pun nak gak...confirm beli novel ni dgn alaf21...nak autograf kak norz gak...nak add lah url kiter...ala-alal malu kucing sikit...

http://angrianiworld.blogspot.com

~ wowww...bestnyer...nak tumpang glam kak norz....hehehehe...

mamafami >>
Saya akan berada di Pesta Buku KL (4-11 April 2008) bertempat di PWTC. Atau nanti boleh arrange untuk pos to yr address...

angriani >>
Nanti boleh tengok url dlm novel, k?

Salam Norz, dlm minggu ni saya teramat sibuk sehingga tak sempat nk tinggal jejak....mgkn sy belum terlewat...tak mahu ketinggalan ikut serta meraikan kemunculan novel terbaru nanti..

Norz...sy jadi Hajah ye norz..ceeeeehhhh...watak datin2 puan seri tak de ke norz?

h he hehe...erk..url kena bagi ke?

http://kujie2.blogspot.com

salam sis norz :)ini blog saya :

http://umi-e.blogspot.com

*** masih ada waktu ;)

hi aunty norza. I want to be in the list. Thank you.

http://bubble-a.blogspot.com

i have to sleep now. My dad and mum will shout if they know i am still here :D

salam yer akak
nk juga sama2 happening mencipta kegirangan di dunia siber ini,,,yang dekat itu jauh...yang jauh itu dekat,,,walau jauh tetap hebat...

http://amrani.fotopages.com