18
I've had an awfully hectic Monday. This was my schedule:

9.00 am
- Accompanied NY to his office (Setiawangsa). He had to take a leave to be my chauffeur, hehe...
- Maybank (Melewati) but all ATMs down
- Advanco (to make a copy of a book on 'Myths of Malay Ruling Class')
- Bank Islam : monthly transactions etc
- Wasbudi (Seri Gombak) : buy green beans
- Sekolah Rendah : sent beans for daughter's class project

11.00 am
- Telekom : change phone yg dah rosak (last set, mujur...)
- Maybank (Seri Gombak) : deposit RM for PD Trip
- Baiduri : photostat & fax receipt to hotel in PD
- purchase HPA products

12.30 pm
- Singgah beli prepaid Maxis for NY
- Forgot camera & location plan of Surau in SS18, turned back home
- Singgah kedai kek (Tmn Samudera)
- Publisher : Alaf 21 (Shah Alam)
- NY ke masjid Padang Jawa : took photos

2.00 pm
- Singgah Surau in SS18 (Subang Jaya) : NY took photos of site for engineer
- Lunch at Bariani JM (see pix below) : Delicious!!
- Took NPE back home



Post a Comment

Fuyoooo kak Norz...lady on the go..letih tu half day travel sana sini..tp jeles ni kak norz dh pi JM bariani house..saya ni entah bila ek nk pi..anyway U r a great lady on the go..

Sis yang went through all these, mama pulak yang rasa penat! Hehehe...

wow... norz n hubby jadi superman and superwomen ke tu..
hahhaa.. hebat giler.
dynamic duo ni.. :)!

kak norz, i used to read ur novels...tp skrg mcm akak lbh aktif memasak...ada novel terbaru tak? ;)

baca a day dairy kaknorz tu, daku pon turut lemas huuuuuuuuuh what a hard day *jeling calendar* bila la bang mat nak balik :( penat weh!

Assalamualaikum Sis Norzailina,

Salam perkenalan... got to know about you and your page link from Mama Fami, one of my fotopage gang ;-)

wow.. really impressive to read your profile here... from writing boks, novels. script writer, tanslator, cooking .... wow... kudos to you !!! congratulations... looks like you have quite a hectic schedule too yeah ....

All the best to you ...

regards,
Daalia
Ipoh

Syhhh..Sis ni teman abang E melawat kawasan ker.Kalau lasak cam ni boleh ler jadi calon PRU ke 12."Mari ler mari..Kita mengundi.Tunaikan kewajipan pada negara....."

woooo..kak lina, ala2 wakil rakyat u...sibuk sgt tu, ketatnya jadul..ishh masuk calon jelah utk wakil wanita....

natrah >>
Bila dtg KL pergi la sana, mudah nak jumpa coz byk signboards ke SS18. Quiet housing area, byk parking.

mamafami >>
Schedule tu psl semua perkara nak settle dlm sehari..coz hari lain kena buat "kerja" lain pulak.. nasib baik petang x hujan, kalau x traffic jam & KL jadi messy!

hannan >>
Wehh, enjoy yr "bujang" days, hehe!

nic >>
It'll be out soon. I am churning at least one a year, always in March or April. It'll be announced here...

nina suria >>
Arini I pampered myself at the saloon psl dah complete a major project, haha. Must give reward to the body, remember?

daalia >>
TQ for dropping-by.
I've enjoyed myself browsing thru yr fp, too. Keep up the good work!

rio >>
Mujur x jumpa traffic jam yg teruk. If not, sure sampai kat umah mlm. Hehe.

mat gebu >>
Bab politik ni akak 'surrender' la. Satgi novel ke mana, memasak ke mana...

Norz...
I dulu masa bercinta dengan wife,kat JM la kami bertenet..beriani gam,kambing dan bandung soda tu saksi janji ccinta kamii...hhaa.hhaa..haaaaa

Wahh.. kak Norz, Tu dah mcm Amazing Race jek. Mujur jumpa seme clue dan check point.. kalau tak, sure eliminated.. kekekek