Post a Comment

thanks for the award norz...

layak ke saya dpt award ni??? award the BEST father tu..bukan award main2 ni...

Tima kasih norz, baca mesej tadi kat cbox terus datang ke sini.

penat unclej menolak wheelchair sy ni, nak jadi orang pertama datang amik award...hehehe.

hari nii dpt award ngan title Datuk lagi..mekasih (^_^)

alamak...unclej ayah pertama amik award.

lambat 4 minit jer sy, nombor 2 ok gak tuu.

lenkali buat award utk datuk2 lak yer, sure sy sorang yg dtg dulu...hehehe

norZ,
TERIMA KASIH.

...jadi abah ke 3 datang ambil award ni!...

aku je ladies kat sini..saje jer nak ckp so sweet papa2 kat atas ni..terharu aku rase weiii :(

lom dtg lagik ke papa yg sorang tu..mesti bzbzbz je ni...

jap aku nak gi intai..ooooo masih dok lepak snap pic masjid..adehh!

~ tabik springgggg kat sume papa yg dpt award ni ~

terima kasih norz...saya akan terus berusaha utk jadi yang terbaik...yeiiihaaa!!!

Thanks untuk award ni. Harap2 mmg saya ni the best father of my kids. yang tahu menilainya adalah anak2... sekali lagi thanks bebanyak.

Lambat juga amik award ni... apa2 hal mesti uncleJ dulu yang sampai.

Oooo.. ni ka award nyerr..hu huuu. menarik nyer.. Mekasih daun keladi la banyak2 aa Kak Norz kekekekek

Eh.. kategori "pokcik" bila plak? hik hik