9
Tag adalah trend yg cukup sinonim dgn blogosfera.
Ada yg suka membuatnya, ada yg sedikit keberatan dan ada yg langsung tak ambil peduli kerana komitmen yg pelbagai. Kali ini saya menyahut cabaran Erni dan Have Fun!!

1) What Does Your Mom Say When She Yelled At You
Naughty Girl - Beyonce
2) Your Dad Pokes You In The Head, What Does He Say To You?

Just Want You to Know – Backstreet Boys
3) Your Best Friend Punches You In The Arm, What Does He/She Say?

Stupid Mistake – Gareth Gates
4) Your Crush Bumps Into You At School, What Does He/She Say?

Bila Terasa Rindu – Dafi
5) Your Worst Enemy Walks Up To You What Does He/She Say?

Sexy Back – Justin Timberlake
6) You Are Walking Down The Street At Night When Stranger What Does He/She Say

Harder to Breath – Maroon 5
7) You See Your Pet, What Do You Say To Him/Her?

Buttons – The Pussycat Dolls
8) Your Favorite Teacher Comes Up To You, What Does He/She Say?

Angan dan Sedar – Mawi

What Song Do You Play When You Are...

9) Happy ~ One in a million – Bosson
10) Sad ~
Di Sini Untukmu – Ungu
11) Depressed ~
All or Nothing – O’town
12) In Love ~ Lagu Jiwa Lagu Cinta – Mawi
13) Missing Someone ~
Diari Seorang Lelaki – Pretty Ugly
14) Having A Bad Day ~ Perempuan - Mawi
15) Trying To Go To Sleep ~ Back at One – Brian McKnight
16) Really Really Hyper ~
Hai - Adam

What Song Was Being Played When You Were...
17) Having Your First Birthday ~ Dewi – Dewa 19
18) Going Out With Your First BF ~ Di Pintu Mu – Mawi
19) Getting Proposed To... ~ Cinta Hakiki – Mawi
20) Getting Married ~ Yang Tercinta – Mawi
21) When You Were Having Your First Kid ~ Kurnia Tuhan - Mawi

Post a Comment

ni fan mawiworld ke ni? adeiii..
.hehehe... dengar mawi, tengok mawi, tudung mawi.... semua mawi ker norz? hahaha... tahniah2 kerana berjaya melayan tag si erni ni :)
tag meng"tag" amalan mulia..
hahahhaha

hannan >>
Adoi laa, ni ada CD MAWI kat sebelah nii, hehe...refer aje kat situ. But actually, suka dia juga sebab his popularity 'mendadak' mcm fenomena yg tak pernah dialami oleh artis lain...

MAWI - If u r reading this, come to momma. Haha.

aku pun suke mawi..ciri2 menantu pilihan aku ade kt dia..ceewahhh !!

~ cd dia sume aku ade norz..bkn la fanatik giler..tp aku suke sbb dia pandai mengaji & pandai marhaban..tak gituu??

~ kalo precious nmpk aku tulis cm gini majuk giler dia.. :p

Salam Kak Norz...
Canggih jawapan Kak Norz tu... gegegege, mana ada orang ingat nama lagu dan penyanyi gitu punya banyak... kelassss gitu... mwah mwah mwah.

mawiiii...heheh, ala2 sh.amani panggil dlm iklan tu...my kids suke dia..

echah_syed >>
Betul sgt2. Tu yg ada aura cahaya pada wajah dia. Ku pun bukan fanatik tapi dah seme bear di rumah ni suka, ku pun tersuka sama la. Abis tu, naik kereta asyik pasang lagi dia aje. Haha.

Takpa, precious faham, kan, darl?

OD >>
Ingat a few aje. Yg lain tgk kat collection Winamp budak2 ni. Okey gak la sesekali layan TAG, interesting gitu..

jun >>
Iklan tu mmg bikin gelak. Kami kdg2 try nak buat suara Amani lepas tu tertonggeng2 ketawa..Mawi seems to be adored by many. Kat kpg hubby, ada nenek 80 yrs old, suka betul. Nenek ni pesan majalah MANGGA yg cover Mawi, dia ckp cucu dia nak, bila tanya balik kat cucu, dia kata actually nenek dia punya collection. Adoi la, sabar aje aku...(pinjam tag-line OD)

yeszaaaaaa! thank u soooooooo much kak. sudi gak layan permintaan erni yang satu ni. lebiu.. lebiu!

p/s : erni TAK MINAT mawi. mekasih. :p