15
Nantikan kemunculan saya dlm rancangan
WW di ASTRO AWANI (Channel 123)

pada hari Rabu (16 Jan 2008)
mulai jam 11.30 pagi.

Saya juga akan mengadakan Demonstrasi Memasak
sajian yg ringkas dan berkhasiat.
Di samping itu, saya turut ditemubual oleh hos,
Dang Suria Zainurdin; berbicara tentang novel2 dan buku masakan.
Tunggu & saksikan bersama...

Post a Comment

Assalamualaikum,

Nak langgan Astro pula lepas ni. Waktu pejabat tu, sempat ke nak tengok? Apa pun, tahniah lagi! (My turn will come, hehe! ;-) TQ!)

wow...lama tak kak lina kat TV..wokey..tapi 11.30 tu time kita sibukk leerrr....aiseyy!! tak pa...cuba juga curi masa pi tgk..

oooo..kena sediakan pop corn nk bertenggek dpn tv la ....kena sidai baju awai2..kena tunggu apek lori ikan awai2...:p

halaa asai time keje nihh..klu idak leh bertenggek sama dgn yg lain..huwaaa missed lagi daku!

saya wakilkan emak saya utk tgk program akak nie :)

dont worry they will b a repeating 1630hrs at the same day..

dont worry they will b a repeating 1630hrs at the same day..

askum...thanx kerana melawat blog saya

saya pilih blog akak link kan dengan dalam blog saya www.faizaldzasrik.blogspot.com

ceria2 selalu!

Norz , pls record it!! pastu letak kat youtube..
kalau x, xder can la kite nak tgk ni!...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Betui norz haku gak melepas ni sebb x tahu sempat ke tidak tatap wajahmu yg ayu manjer....dulu sempat tengok masa ko muncul depan ku secara tetiba kat RTm uuuwwaa,,setuju dgn hannan ko record ok...pls darl...

aku tujukan lagu don't make me wet bua norz hahhahhaa....sker lagu ni..

Salam Kak Norz,

Saya dah sms Linda.. rekod kat DVR.. eh hard disk rosak lah pulok.. hishhhh.. tapi ada ulangan kan... cayalah Kak Norz... kan elok pertemuan kat Alamanda tu ada broadcasting live telecast.. he he he

mya marja >>
Waalaikumslm. InsyaAllah, ur turn will come. Work hard.

mat gebu >>
Mekasih luangkan masa utk tengok.

Jie >>
Mangga lagi sedap dr popcorn, hehe.

nabialishad >>
Ada ulangan, boleh tgk kalau masih belum keluar ke ofis.

mikaounik >>
Suruh emak sediakan salad tu, ya?

anonymous >>
Thanks a lot for the info.

faizal dzasrik >>
Silakan, kunjungan anda juga dihargai.

hannan >>
By next week, coz Astro Awani will give me the VCD.

tirai hidup >>
Mmg kekadang yg x disengajakan tu yg jadi...mcm jodoh gak...ekekehh

kasawari >>
Salam utk Linda. X sabar nak jumpa kat PD nanti..