16
Cupcakes yg juga dikenali sebagai cuppies merupakan trend terbaru
di mana-mana majlis melibatkan ulangtahun,
perkahwinan dan khenduri. Malah kini ia
pilihan korporat bagi majlis melibatkan pelancaran produk terbaru mereka.
Pelbagai motif hiasan dicipta khusus untuk tujuan ini.
Foto: Cuppies utk majalah Jelita Mac 08

Post a Comment

sedapnyer kak..
nak skit
mana jual ek?

Awww!!..kak lina buat utk majalh jelita kee...aisey, cun leerrr...

comeinya...sayang nk telan...:p

aku nak simpan dlm lemari kt dining room jer..kesian nak mkn!!


cutenyerrrrrrrrr :p

ainin naufal >>
Mengancam ke? Ramai org lain lagi terror, tau? First time akak buat utk magazine.

mrs.sheikh >>
Tak tahu la pulak mana jual tapi buat sendiri pun mudah aje. Decor pun basic, senang dipelajari. Tak perlu kemahiran...nak cuba tak?

mat gebu >>
Bila Mat nak cuba & buh dlm n3? Mana tau ada idea2 yg menarik?

jie >>
Itu la problem nyer ngan cuppies, kan? Siapa la yg mulakan 'kegilaan' nii? Pernah tgk kat collection cuppacakes.blogspot.com? Bisnes menggila, u..!!

echah_syed >>
Simpan dlm peti ais, mesti tahan lama. Try la buat, senang aje. Mesti precious byk idea utk hiasan.

Itu lah, nanti lah, kena cuba jugak, sebab laa ni dah tren sgt org buat cup cake berhias krim...cuma tatau sapa nak makan lepas tu..hehe.

mat gebu >>
Hadiahkan pada geng2 yg sambut Chinese New Year. Gerenti dorang suka...
Mat buat la motif kepala ayam, mesti best nyer..

Norz....jom kita deco mendeco cuppiess..kita cantum2 kan idea sama -sama..nak gempak kan

SALAM KAK LINA..
ramai di berita publishing puji kek tu sedap... tak manis sangat.. lagi gebu