Post a Comment

Wah, insan bertuah itu bernama Sahrulia! Ini mesti dah buat tinjauan di Jaya Jusco. Tahniah le..!

Wahh..tahniah utk "sahrulia"...wa caya sama lu lahh....pandai laa..menuntut ilmu dengan abg budin jumaat keliwon ke?....

tahniah pd pemenang....sahrulia...

jumpa saya dgn Big B nanti di rumah chef selebriti norz untuk makan malam bersama..hehehe

ps: betulkan ayat kat atas tu norz??

Tahniah kepada sahrulia... amazing ler sebab teka begitu tepat sekali :)

kita yang lain pun berjaya juga tau dan umi_e ucapkan tahniah pada yang lain sebab berjaya memeriahkan suasana :)

hahha...norz, separuh betul x d makanan separuh? hehehe

Ada..kak jun..makanan masak sendiri, pastu bawak, dok depan rumah ho ah lin..jgn lupa bawak tikar gulung sama ok!!!

ah mat! cadangan yg malatop.. jun bawak separuh, ko bawak separuh.. kakmOn dateng bawak mangkok tingkat pinkjambu kosong jek hikhikhikhik

sahrulia! ko jan dengo cakap mat gebu tuh.. pasai dia pi mandi bawah bulan kalewon tu la kakmOn pon dapat suey.. betul punye mat..

ooops kaknorz ampon buat bising kat sini

Haiyaa...waa hoo kalau mandi sana..manyakk sopan..waa pakai kain kemban batik pekalongan maaa....itu hoo tatak kira xxx tau, cuma 1/2 x sajeee...

tahniah pada pemenang...hoohoo tumpang sekali nak makan kat rumah ho ah lin...

Wahh... tahniah Sahrulia...
Cam nama Sahbudin je... ngeh... sabar je aku. Tepat sungguh tekaan anda. Mesti selalu shopping kat JJ nih.

mya marja >>
Tuah ayam nampak di kaki...
Last day dia hantar, tetiba terkena, terkurang 33 sen aje.

mat gebu >>
Sahrulia tak tau pun dia memang, agaknya...kita tunggu aje la ucapan dia nanti.

uncle j >>
The marvellous master planner...Problemnya now, tak tau bila sahrulia akan dtg KL. Negotiate ngan dia, haha!

umi_e >>
Saya menjerit bila nampak tekaannya yg hanya 33 sen less dari harga sebenar. Memang amazing!

jun >>
Itu taktik paling berkesan...bila nak tapau, separuh penuh aje, hihi.

mat gebu >>
Akak setuju gakk. Kau bawa Tau Sar Piah yg gebuz tuu, gerenti seme org buat khemah kat depan umah akak nii..

nina suria >>
Buat la bising kat mana2 sudut rumah ni, lagi gempaq lagi meriah.. Nina ni x sangka betoi, klakor org nyer!

aishah >>
InsyaAllah, kalau ada rezeki yg melimpah Ho Ah Lin pasti akan buat khenduri besar2an...

OD >>
Sahrulia is one lucky guy! Akak pun tak percaya bila nampak tekaan dia. So, bila dia datang KL (tatau bila agaknya..?) he's sure to get one free dinner...!

Kak Norz,
Sahrulia ni antar peraduan ker? kat mana dia antar? (macam nak buat bantahan jer ni.. ekek ekek).. he he...

Untuk Sharulia.. tahniah.. anda bejaya.. seat lagi sorang tu ada kosong tak.. kite pergi berdua eh..

Yang UJ tu sibuk apa hal.. tekaan jauh berbatu batu.. lain lah Kasawari.. ahak

Apa pun tahniah Kak Norz, entri yg menarik dalam dunia blog ni.. kami semua terhibur, teruja dan terbang macam Budin..

Rasanya Sahrulia ni sedara kepada Azerini (operator/casher) Jusco tu tak..

Tahniah Sahrulia...nanti bungkus sikit ya bawa balik utk saya...hehehe!!

ermmm kenapa pemenangnya sepi je eekkkk :-S Kak e nak tunggu apa ucapan pemenang ni... bayangkan sahrulia bagi ucapan cam penerima award masa naik ke ats pentas hehehehehe ;)

Salam semua.. thanks atas ucapan tahniah :) nanti saya tapau lauk dari rumah kak norz.. semua akan dapat.. moga2 kak norz masak bayak malam tue.. hehehe..

buat kasawari.. nak temankan ke?belikan tiket untuk saya ke kl ekk.. :p

amboi kasawari.. siap cakap saya saya sedara cashier jaya jusco plak.. :p